Tuinhaard Banda XXL Corten

Tuinhaard Banda XXL Corten

1,795.00 incl. btw

Uitverkocht

GardenMaxX Tuinhaard Banda

  • Hoogte … cm
  • Afmetingen  …….. cm
  • Gewicht … kg
  • Corten staal
  • Modern design

 

 

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

Een GardenMaxX tuinhaard geeft haar warmte rondom af aan de omgeving, en zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

GardenMaxX buitenhaarden in de Corten uitvoering zijn gemaakt van Corten-A staal. Corten is een bijzonder metaal, het vormt aan de oppervlakte een oxidelaag (roestlaag) die het materiaal afsluit en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook is het Corten staal zeer goed bestand tegen hoge temperaturen.
Kunstenaars gebruiken Corten staal veel voor objecten die buiten worden opgesteld, en daarom weerbestendig moeten zijn. Zeecontainers bijvoorbeeld, worden gemaakt van hetzelfde Corten staal als de GardenMaxX terrashaarden en hebben dezelfde materiaaldikte. Over duurzaam gesproken.

Corten staal roest niet door, de mooie oranje-bruine roestlaag sluit het materiaal af, en stopt het verder roesten, net als een verflaag. Door de hitte van het stoken verkrijgt de haard specifieke warme kleuren, die ook in de dagen daarna nog heel mooi verder verkleuren, en waardoor de haard heel levendig aanwezig is in uw tuin.

Nagenoeg alle modellen van GardenMaxX zijn uit voorraad leverbaar, zowel in Corten staal, als in zwart gespoten staal.

Extra informatie

Artikelnummer

380091

EAN Code

8719324326292

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tuinhaard Banda XXL Corten” te beoordelen

Andere suggesties…