Tuinhaard Vilos Corten (122cm) – Tuinkachel – Buitenhaard

Tuinhaard Vilos Corten (122cm) – Tuinkachel – Buitenhaard

Oorspronkelijke prijs was: €189.00.Huidige prijs is: €169.00. incl. btw

Uitverkocht

GardenMaxX Tuinhaard Vilos Corten

  • Hoogte 122 cm
  • Afmetingen 37 x 37 x 122 cm
  • Gewicht 18 kg
  • Corten staal
  • Modern design

 

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

De GardenMaxX Vilos Corten is een moderne en sfeervolle tuinhaard. Door de uitgekiende constructie, een uitstekende verbranding en de goede trek wordt de rook boven uw terras afgevoerd. Deze Vilos tuinhaard geeft haar warmte rondom af aan de omgeving, en zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

De GardenMaxX terrashaarden worden met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig robuust plaatmateriaal. De basis van de haard is een volledig gelaste constructie, waarvan de lasnaden door onze intern opgeleide vakmensen zorgvuldig worden geslepen en nabewerkt.
GardenMaxX terrashaarden staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, en daarnaast om hun goede verbranding en rookafvoer. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar en sommige modellen hebben tevens een geïntegreerde houtopslagruimte.
Als U zoekt naar een terrashaard waarbij modern design, degelijkheid en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, dan komt U uit bij een metalen terrashaard van GardenMaxX.

Extra informatie

Artikelnummer

380041

EAN Code

8719324326131

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tuinhaard Vilos Corten (122cm) – Tuinkachel – Buitenhaard” te beoordelen

Andere suggesties…