Beschrijving

De GardenMaxX Denver XL Corten is een moderne en sfeervolle tuinhaard. Met het meegeleverde BBQ rooster grilt u in een handomdraai uw snack voor bij de borrel.

Door de uitgekiende constructie van deze buitenhaard, een uitstekende verbranding, een hoogte van 160 cm, en de goede trek wordt de rook hoog boven uw terras afgevoerd. Deze Denver XL tuinhaard geeft haar warmte rondom af aan de omgeving, en zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

De GardenMaxX terrashaarden worden met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig robuust plaatmateriaal. De basis van de haard is een volledig gelaste constructie, waarvan de lasnaden door vakmensen zorgvuldig worden geslepen en nabewerkt.

GardenMaxX terrashaarden staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, en daarnaast om hun goede verbranding en rookafvoer.
Als U zoekt naar een terrashaard waarbij modern design, degelijkheid en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, dan komt U uit bij een metalen terrashaard zoals deze Denver XL Corten.