Terrashaard Pinacate XL Black – Moderne Tuinhaard – Designtuinhaard

Terrashaard Pinacate XL Black – Moderne Tuinhaard – Designtuinhaard

995.00 incl. btw

Uitverkocht

GardenMaxX Tuinhaard Pinacate Black

  • Hoogte 150 cm
  • Afmetingen  90 x 47 x 150 cm
  • Gewicht 98 kg
  • Hittebestendige coating
  • Afvoer aan de bovenzijde te verlengen
  • Modern design

 

 

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

De GardenMaxX Terrashaard Pinacate Black is een moderne en 150 cm hoge tuinhaard. Door de hoogte en de goede trek wordt de rook hoog boven uw terras afgevoerd. Deze Pinacate Black terraskachel zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

De GardenMaxX zwarte stalen terrashaarden worden met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig koudgewalst plaatmateriaal. De basis van de haard is een volledig gelaste constructie, waarvan de lasnaden door onze intern opgeleide vakmensen zorgvuldig worden geslepen en nabewerkt. De hittebestendige (600°C) coating geeft de tuinhaard een duurzaam karakter en goede bescherming.
GardenMaxX terrashaarden staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, en daarnaast om hun goede verbranding en rookafvoer. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar en sommige modellen hebben tevens een geïntegreerde houtopslagruimte.
Als U zoekt naar een terrashaard waarbij modern design, degelijkheid en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, dan komt U uit bij een metalen terrashaard van GardenMaxX.

Extra informatie

Artikelnummer

380130

EAN Code

8719324326407

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Terrashaard Pinacate XL Black – Moderne Tuinhaard – Designtuinhaard” te beoordelen