Tuinhaard Nevados XL Black (170cm)

Tuinhaard Nevados XL Black (170cm)

289.00 incl. btw

Uitverkocht

GardenMaxX Tuinhaard Nevados XL Black

  • Hoogte 150 cm
  • Afmetingen  48 x 42 x 150 cm
  • Gewicht 22 kg
  • Hittebestendige coating
  • Modern design

 

 

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

De Tuinhaard Nevados XL Black van GardenMaxX is een moderne en sfeervolle terrashaard. Door de uitgekiende constructie, een uitstekende verbranding en de goede trek wordt de rook hoog boven uw terras afgevoerd. Deze Nevados XL Black tuinhaard geeft haar warmte rondom af aan de omgeving, en zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

De GardenMaxX zwarte stalen terrashaarden worden met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig koudgewalst plaatmateriaal. De basis van de haard is een volledig gelaste constructie, waarvan de lasnaden door onze intern opgeleide vakmensen zorgvuldig worden geslepen en nabewerkt. De hittebestendige (600°C) coating geeft de tuinhaard een duurzaam karakter en goede bescherming.
GardenMaxX terrashaarden staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, en daarnaast om hun goede verbranding en rookafvoer. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar en sommige modellen hebben tevens een geïntegreerde houtopslagruimte.
Als U zoekt naar een terrashaard waarbij modern design, degelijkheid en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, dan komt U uit bij een metalen terrashaard van GardenMaxX.

Extra informatie

Artikelnummer

380022

EAN Code

8719324326063

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tuinhaard Nevados XL Black (170cm)” te beoordelen

Andere suggesties…