Tuinhaard Amayo XXL Corten (200cm)

Tuinhaard Amayo XXL Corten (200cm)

569.00 incl. btw

Uitverkocht

GardenMaxX Tuinhaard Amayo XL Corten

  • Hoogte 200 cm
  • Afmetingen  38 x 38 x 200 cm
  • Gewicht 53 kg
  • Corten staal
  • Modern design

Extra’s
– stookrooster met 8 mm massieve spijlen
– uitneembare asopvangbak
– stelvoeten
– afneembare regenkap

Uitverkocht

Beschrijving

De GardenMaxX Tuinhaard Amayo XL Corten is een moderne en hoge terrashaard. Door de hoogte en de goede trek wordt de rook hoog boven uw terras afgevoerd. Deze Amayo XL Corten buitenhaard geeft haar warmte rondom af aan de omgeving, en zorgt op uw terras voor een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

De GardenMaxX corten stalen terrashaarden worden met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig koudgewalst plaatmateriaal. De basis van de haard is een volledig gelaste constructie, waarvan de lasnaden door onze intern opgeleide vakmensen zorgvuldig worden geslepen en nabewerkt.

GardenMaxX terrashaarden staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, en daarnaast om hun goede verbranding en rookafvoer. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar en sommige modellen hebben tevens een geïntegreerde houtopslagruimte.
Als U zoekt naar een terrashaard waarbij modern design, degelijkheid en functionaliteit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, dan komt U uit bij een metalen terrashaard van GardenMaxX.

Nagenoeg alle tuinhaarden van GardenMaxX zijn uit voorraad leverbaar, zowel in Corten-staal, als in zwart gespoten stalen uitvoering. Ook zijn er van vele modellen diverse hoogtes verkrijgbaar.

Extra informatie

Artikelnummer

380123

EAN Code

8719324326391

Andere suggesties…